Va rog sa faceti un act de compasiune…

Bine v-am regasit pe blog! Statul Palestinian, ravasit de nedreptati mari, aflat sub ocupatie militara, discreditat pe scena internationala de propagandistii sionisti, este pe cale a fi recunoscut oficial si exista sanse ca acordul de la Oslo din 1994 sa fie pus in aplicare dupa mai bine de 15 ani de ignorare din parte Israelului. Obama mimeaza sau chiar isi risca cariera pentru reconcilierea si respectarea granitelor de dinainte de razboiul de 6 zile (poate doar de fatada), desi in celelalte probleme (Afganistan, Irak si Libya) greseste in continuare, la fel ca si cu datoriile astronomice si continuarea sustinerii complexelor militar industriale. Pentru a vedea si cateva argumente (dupa priceperea si cunostintele mele) puteti citi aceste articole: https://romanialuiradu.wordpress.com/2011/07/27/statul-palestina-independent/, https://romanialuiradu.wordpress.com/2011/06/30/blocada-asupra-gaza-si-umanismul-zionist-sau-cum-sa-sabotezi-o-flotila-umanitara/ si  https://romanialuiradu.wordpress.com/2011/06/30/flotila-irlandeza-spre-gaza-continuare-a-ultimei-postari-despre-palestina/.

Rugamintea mea este sa semnati petitia pentru a demonstra lumii ca un stat cu populatia majoritara la momentul crearii statului zionist, cu imigranti veniti din toate colturile lumii si care a exilat, asasinat si masacrat populatia locala, are dreptul legitim de autoguvernare, suveranitate si pace. Acel stat este Palestina, care trebuia sa existe inca din anul 1947. Stiu ca unii sunt fundamentalisti sau extremisti crestini (nu chiar ca dementul imbecil de Breivik!, refuz sa cred ca avem astfel de specimene in tara), in timp ce altii sunt indiferenti sau nepasatori. Nu va cer sa iesiti in strada (nu ati iesit cand v-a taiat Basescu-Fmi nivelul de trai!!), nu va cer donatii, va cer doar sa semnati petitia pentru a va arata solidaritatea cu un popor napastuit de altii (noi ne mai napastuim si singuri, daca mi-e permisa exprimarea). Evreii crestini din Israel s-au solidarizat cu cauza palestiniana (filmarea video este prezenta in una din cele 3 articole spre care am facut legatura), cetatenii evrei au inceput sa constientizeze, chiar daca mai sunt nazisti fanatici zionisti si extremisti indobitociti de propaganda oficiala. Lumea intreaga incepe sa fie pentru Palestina, pentru ca acolo sa existe pace si copiii sa nu mai fie ucisi, populatia sa nu mai fie terorizata si blocada asupra teritoriilor palestiniene sa nu mai produca foamete si lipsa apei potabile. Fratii si concetatenii mei romani, un mic efort nu va costa nimic! Semnati petitia aceasta va rog (dati clic pe cuvantul subliniat din aceasta propozitie).

Va multumesc anticipat si sper sa fim solidari. Ca tema de reflectie: http://www.facebook.com/SavePalestinefromtheIsraelioccupation?sk=photos

Leave a comment