10 motive pentru care îl urăsc pe Băsescu

1. distrugerea economică: vinderea flotei comerciale, stoparea dezvoltării infrastructurii rutiere și feroviare din postura de ministru, aducerea unor firme și a clicii portocalii pe banii publici pentru a-i recompensa pentru ajutoarele din campanie, etc.

2. disrespect total pentru cetățean: reporterii numiți țigănci împuțite și găozari, ciuruirea alegătorilor și a adversarilor politici după fraudarea votului, jignirea prin atitudini și declarații publice, acoperirea infractorilor ca Anastase, Udrea și celelalte persoane, jignirea profesorilor și a elevilor pentru că afirmă că școala românească scoate tâmpiți, etc.

3. supunerea totală la organizațiile internaționale secrete și/sau publice în defavoarea statalității: după alegerile din 2004 prima declarație a sa a fost la CFR (Council of Foreign Relations), multumindu-le pentru ajutorul acordat, aducerea Fmi în România pentru îndatorarea țării, acoperirea unor corporații străine și favorizarea lor, complicitatea la distrugerea economiei românești, falimentarea industriilor și a instituțiilor (desigur în cârdășie cu mulți alții la fel de vinovați) în scopul integrării în Uniunea Sovietelor Europene și Nato (jandarmii asasini ai planetei), unele din dovezi indirecte sunt prezente prin lipsa reacțiilor internaționale la fraudarea nesimțită a alegerilor de către Băsescu etc.

4. politică externă făcută din genunchi, supunerea umilitoare la licurici de tot felul și un eșec al relațiilor externe prin promovarea tuturor incapabililor și alte fapte de acest gen

5. distrugerea culturii naționale prin ICR-ul lui Patapievici și prin alte mijloace

6. intoxicarea discursului public prin abjecție, mârlănie, atacuri joase, prezență desgustătoare, etc.

7. instalarea unei oligarhii mai periculoase decât a vecinului său de distrugere, Adrian Năstase (totusi ceva mai bun decât Băsescu), care acaparează orice mișcă și face bani în țara asta și sufocarea tuturor mediilor publice prin pedeliștii săi

8. folosirea și răsfățarea celor 7 servicii secrete care lucrează STRICT pentru persoana sa, în timp ce educația, sănătatea și alte direcții sunt subfinanțate

9. tăierea veniturilor populației, lăsând clientela sa intactă

10. complicitatea la menținerea unui nivel de trai scăzut pentru marea populație a țării și distrugerea imaginii României în exterior….

Și lista poate continua dar rămân la cele 10 puncte

Advertisements

18 thoughts on “10 motive pentru care îl urăsc pe Băsescu

 1. Exact, ar mai fi inca ft multe motive de adaugat pentru ca acest nemernic sa fie judecat si condamnat pe viata, eventual tratat cu putin plumb 😉 Dar hai sa-ti mai spun ceva, el este doar varful icebergului, ceea ce se vede 😉 In plus, el doar desavarseste voia asa-zisului bobor roman plin de idioti care l-a votat de 2 ori la Primaria Capitalei si de 2 ori Presedinte. Cu mentiunea ca a2a oara s-a votata singur prin frauda, adica tot l-au votat vreo 4 milioane de tampiti, restul de 1,15 milioane s-au furat cu ajutorul Serviciilor din slujba proprie a paranoicului basel 😦

  1. La Washington si la Paris, ca si in Spania, Italia si multe alte locuri, s-au furat mai mult decat in toata Romania. S-a furat si in Romania destul de mult. Nu e nici un secret ca Basescu e omul licuriciului, servitorul cel mai umil al lor… E adevarat ca aisbergul este urias, Basescu e ca cealalata marioneta, adica Obama. Problema e nu cum il dam jos, pentru ca inteligentul popor l-a pus acolo si, lucru de mirare, inca il mai vrea acolo. Problema e cum evitam astfel de personaje….

 2. Pentru Raul (cu R mare) pe care l-a facut animalelor (caini maidanezi in mod special). Nevinovati, tintuti in adaposturi publice in miros de urina si excremente, fara lumina soarelui, nespalati, informetati, plin de rani bolnavi, acesti caini isi doresc moartea – si sunt sute. Cei loviti, haituiti, chinuiti de pe strada, platesc si ei pentru ca s-au nascut in Romania. Si in plus are curajul sa spuna ca “vor fi tratati caini precum tratam copii”. Prea departe de adevar nu e. Copii ne mor cu zile, arsi de vii in maternitati, ori multi nu au cu ce sa ii hraneasca, ori nu ii mai facem, ca nu avem de ce – de ce as aduce pe lume un copil sa il chinuiesc? . Numai copii lui o duc bine. Orice tara ia atittudine in problema chinului animalelor, oricare ar fi ele. Noua NU ne pasa, sau mai exact LOR sigur nu le pasa.
  Pana si Turcia, a sarit ca ars premierul, la nivel inalt, cand a auzit de nenorocirile care pateaza si ultima urma de crestinism/credinta a oricarui popor. Sa vezi nenorociri, sa le poti opri, sa permiti oamenilor care incearca sa faca ceva sa ajute si sa nu iti placa sa mentii nenorocirea, numai asemenea specii (ca oamenii nu ii mai pot numi) pot face.
  Ar fi atat de simplu sa faca un gest uman si sa promoveze, facandu-si cinste obrazului, campania sterilizarii si a adoptiilor. Sa adopte si sa aplice legea penala, nu numai pentru caini ci si pentru cai si alte animale chinuite. Nu le pasa. Politicienilor nostri le face “cinste” sa fie frate cu dracul, nu pana trec puntea ci permanent. Curand, sper sa vina si plata pentru asta, si dreptatea pentru cei multi si suferinzi dincolo de orice imaginatie a concetatenilor nostri, care in marea lor majoritate sunt, in aceast materie de o indolenta si o rautate crasa. Iar modelul celor care se zbat este luat in deradere, daca nu si mai rau. Un popor, se pare, are conducatorii pe care ii merita.

 3. RESPECT pentru cine a facut acest blog !!! Ca-l urasc pe tiranul de basescu este putin spus … II DORESC MOARTEA !!! SI LUI SI LA TOATA CAMARILA PORTOCALIE CARE A DISTRUS TARA ! MOARTE LUI bASESCU , MOARTE LUI bOC-POC ( PITICUL PUPINCURIST TURBAT .. SCLAV ORDINAR IMPUTIT MARIONETA HANDICAPATA CRETINA INFECTA ORDINARA !!! ) , MOARTE CURVEI DE UDREA , MOARTE HANDICPAPATULUI DE bORBELY FIR-AR MAMA LUI A DRACULUI CU TAXA LUI ABERANTA CU TOT … UN AN DE CHIN LUI SI FAMILEI LUI PT FIECARE EURO FURAT DE LA PROPRIETARII DE MASINI CARE SI-AU CUMPARAT MASINI ADEVARATE ( NU JAFURI DE LOGANURI ) , SI ORICUM … SI PT LOGANURI ESTE TAXA ABERANTA !!! DECI MOARTE TIRANULUI DE bORBELY !!!
  MOARTE REGIMULUI FANARIOT SI TUTOROR PEDELISTILOR SA-I IA DRACU SA-I VAD CUM SE CHINUIE CUM MOR DE FOAME CUM MOR DE CIUMA !!! NU AM CUVINTE EFECTIV SA-MI EXPRIM URA PE CARE O AM PENTRU bASESCU SI CIUMA PORTOCALIE DE CARE SUFERA ROMANIA INCA DIN ANUL 2004 PANA IN PREZENT ! M-AM SATURAT VREAU SA-I VAD CUM SE DUC DRACULUI VREAU SA-I VAD CA SUFERA !!! VREAU SA SCAPAM DE EI O DATA PT TOTDEAUNA , IAR DACA AR FI SA FIE O REVOLUTIE M-AS ALATURA ORICAND PENTRU A-I DISTRUGE PE TIRANII PORTOCALII !!

  SINGURA SOLUTIE PENTRU REINVIEREA ROMANEI SI PENTRU VINDECAREA DE CANCERUL BASESCIAN ESTE O NOUA R E V O L U T I E !!!! DU-TE bASESCU DUPA CEAUSESCU … DU-TE SI DUS SA FII .. DU-TE DRACU CU TOTI PUPINCURISTII TAI CARE TE-AU VOTAT SI TE-AU AJUTAT SA FRAUDEZI ALEGERILE !!! NU VREAU SA MAI AUD DE NENOROCITII ASTIA !!! HUUUOOO !!!

 4. Si eu pot sa-ti dau 10 motive pentru care il urasc pe basescu:
  1. Lucrez in Iordania!
  2.Lucrez in Iordania!
  3.Lucrez in Iordania!
  4.Lucrez in Iordania!
  5.Lucrez in Iordania!
  6.Lucrez in Iordania!
  7.Lucrez in Iordania!
  8.Lucrez in Iordania!
  9.Lucrez in Iordania!
  10.Trebuie sa lucrez in continuare in Iordania!

 5. Il stimez in mod deosebit pe Traian Basescu din momentul in care s-a luat la tranta cu mogulii. Sper sa vina vremea cand ii vom alinia pe stadioane si mitralia ca VC Tudor. Nu mai e mult pana atunci. Avem in constituire
  Moarte mogulilor. Jos capitalismul si orice hotie. Moarte celor care vor sa traiasca din munca altora!

 6. Băsescu, protectorul incompetenților și corupților – de Horatiu Buzatu

  Raspuns:

  Pentru ca SUNT absolut imorali aceasti procesatori de hotie intrpusi intre cel suferind si producatorii de remedii. Fac averi fabuloase pe seama suferintei oamenilor insinuandu-se pe lantul de distributie si majorand in mod abominabil pretul medicamentelor, PRET PLATIT CU TRUDA DE SARMANII CU SALARII DE 4-5 SUTE PE LUNA. Cea mai criminala nesimtire. Trebuie sa urle de durere bolnavul de cancer fiindeca nu mai are nici el nici statul banii necesari sa satisfaca lacomia mafiei medicamentului. Chiar nu mai putem lua viermii acestia de fundul nadragilor si sa-i aruncam la lada de gunoi?Trebuie sa le plangem de mila ca nu ne pot fura cat vor; nu mai e de unde fiindca au furat tot. Dar e grav daca a spus-o Basescu, mai ales Basescu.
  Tara asta nu mai are masa monetara circulanta decat in varianta creditiva. Intrega masa monetara e acaparata de moguli si imobilizata in conturi bancarae. Banii care mai circula sunt bani-datorie, solduri negative. Ce inseamna asta? Sumele colectate de corporatii, in lei sunt re-schimbate de acestea si repuse in circulatie doar prin schimb valutar intre statul roman si Reprezentatii financiari ai corporatiiloe – bancile. doar ca valuta e obtinuta din mult clevetitele imprumuturi, fiindca economia nationala s-a volatilizat pana prin 2008. Acum e vremea colonialismului. Atat deocmmdata.
  JOS CAPITALISMUL!!! JOS HOTIA!!!

 7. Cu cine ati vrea sa-l inlocuiti? Cu cei care au devastat tara pentru a se imbogati?
  Nu toti avem creerul spalat cu tot cu circomvolutiuni. Mogulii sunt toti la fel indiferent de culoarea politica; Videni Patricii, Voiculesti, SOV-i, Toti sunt la fel.
  Sa auzim numai de bine (Vorba cu noroc, de pe vremuri, de la Europa Libera. Uite ce libertate ne-a adus. In lanturi colorate. Pa!!!

 8. Ai dreptate: lista poate continua, dar nu ajunge spatiul pe server pentru a enumera toate magariile clicii de jigodii basiste. Nu ca ailalti ar fi cu mult mai breji…

 9. Haideti in strada Am 53 de ani .Am mai fost o data.E mult ,mult mai mult mai greu de suportat! Haideti in strada!!!!!!!

 10. Cred că ar face mulţi oameni fericiţi dacă ar emigra în Tanzanica.
  Are numai calităţi : urât, idiot, infatuat, orgolios, răzbunător, dornic de îmbogăţire până la crimă.

 11. Motivul principal pentru care il urasc pe Basescu este ca a scos la iveala (prin faptul ca a fost votat) prostia inimaginalbila a acestei populatii care nu mai este de mult un popor. Ca a fost votat de bunicutze si bucatarese, ca a fost votat de bisnitzari si coloratzi, asta poate fi scuzabil. A fost insa votat de “marii intelectuali”ai Romaniei – Plesu, Patapievici, Liiceanu, Paleologu, etc. etc. (puneti pe lista toti nemernicii cu eticheta de intelectual “rasat” care s-au imbogatit de pe urma acestei tradari a bunului simtz, inclusiv taranistii, liberalii si toti asa-zisii oameni de dreapta care l-au sustinut, dar mai ales imbecilului de Petre Roman care l-a adus de la Constanta). Ce a facut el dupa ce a fost protzapit in fruntea tarii este treaba de dobitoc criminal ajuns intr-o pozitie pe care nu numai ca nu o merita dar nici nu stie ce sa faca cuea. Basescu a ramas bisnitzarul care aducea blugi si bacsuri de tigari din alte porturi si isi petrecea timpul liber onaniindu-se pe mare sau umbland prin bordeluri pe uscat. El nu stie nici astazi sa se adreseze unei femei decat cu “pizdo !” Nu a avut si nu are nici-un Dumnezeu decat cel al raportului la seful superior al agenturii. Mai vechi – securitatea ceausista si KGB-ul, mai nou MI6 si mafia ruseasca. Ca orice estropiat este complexat, este in limba dupa femei si ajunge sa fie la mana oricarei tarfe care-si pune mintea cu el si uraste tot ce nu e handicapat ca si el. Ca orice nemernic care nu a citit decat codul de semnalizare marin, uraste visceral pe orice om de carte. A pus de aceea sa-i conduca pe profesori pe un imbecil fara diploma, pe militarii de cariera un escroc, pe politistii de elita pe unul cu bac-ul luat pe puncte, pe medici pe un notar fara pic de minte, pe constructori o curva, pe diplomati un analfabet.
  Ii doresc moartea ! Pentru ca mi-a distrus viata, mie si copiilor mei. Pentru ca a luat sansa la viata multora dintre prietenii si rudele mele. Pentru ca a luat sansa de a fi o tara adevarata acestei Romanii pe care eu inca o mai consider PATRIA mea.
  Nu cred ca mai exista o sansa pentru ca Romania sa-si recapete poporul sau si destinul civilizat pe care-l merita decat daca imediat dupa ce acest nemernic criminal dispare, exact asa cum s-a procedat in occident cu colaborationistii regimului nazist, PDL este declarat ca si PCR partid ilegal iar toti cei care au facut parte intr-un fel sau altul din clica lui Basescu (nu numai PD-istii ci si liberalii, taranistii, PSD-istii care au colaborat cu el) sa fie scosi din viata politica pentru totdeuna, sa li se confiste averile si 3 generatii familiile lor sa nju ai ba niciun fel de drepturi cetatenesti. Cei care au avut demnitati – ministri, secretari de stat, primari, prefecti, directori de agentii guvernamentale, etc. – trebuie arestati imediat si judecati in regim de urgenta pentru genocid, atentat la distrugerea economiei nationale si tradarea intereselor economice, politice, solciale si strategice ale Romanei.
  Sa ne ajute Dumnezeu !

  1. domnule arhiprofesor aveti multa dreptate”ca a scos la iveala prostia inimaginalbila a acestei populatii ”exemplul este bacul unde au luat foarte multe spagi si elvi nu au mai invatat deloc crezind ca iau bac-ul promis de profesori poate cumva ati fost si dumneavoastra unu din acei profesori

   1. …iar tu esti unul din aceia care a trecut prin scoala ca gasca prin apa.Cat despre respectul fata de un om care spune lucruri pertinente si o face intr-un mod inteligent asa cum tu nu esti in stare,ce sa mai vorbim…

 12. ne meritam soarta fratilor din plin pentru ca ii lasam sa ne bage mana in buzunar ca sa isi faca de cap au capusat tara asta au lasat o fara vlaga e mai rau ca pe vremea lui ceausescu astia au infometat mai multi oameni ca pe vremea comunismului e de ajuns sa te uiti pe strazi si pe la intersectii batranii pensionarii au luat locul boschetarilor si cersetorilor asta este de neimaginat trebuie luata atitudine fratilor mai rau ca in grecia aia macar au bun simt si demisioneaza cand e cazul pe cand la noi nu mai da drumul la os

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s