Hoară sau Vișan?

Bine v-am regasit la o noua categorie de pe blogul nostru! Aceasta categorie este una aparte, care marcheaza nevoia societatii noastre avansate de modele. Adevarul este ca aceste modele sunt ales mai intotdeauna dupa criteriul dupa care s-a denumit si categoria subiectelor. Adica modelul de succes, adica modelul de parvenire la putere si/sau avere personala. Adica, ce sa mai ocolim atat? Modelul este marlania! Mârlănie, adica mitocanie, adica impolitete, adica vulgaritate, adica grosolanie, mojicie, etc. Credeti ca nu avem exemple clare? Mai ganditi o data! Avem un partid intreg constituit pe aceasta reteta!! El este PDL, adica nu partidul Popolo de la Liberta a lui Berlusconi, alt marlan pe model basescian, doar ca e italian si mai rafinat. Nu! E  vorba de Partidul Demagogilor Libertini, poreclit Partid Democrat Liberal. Din multitudinea de specimene de joasa speta, de factura grosiera, am ales doi umblatori cucuvântu, adica papagali din aia pe care ii tot trimite Marinerul pe la tv sa-și dea in părerea lor de barosani portocalii despre cum mai șmenuiesc țara.

Pentru încălzire vedeți acest videoclip in care va sunt prezentate calitatile pe care nu le stapaneste:

 

Din paleta larga de penibili, care include un profesor universitar de matematica si parlamentar corupt pana in maduva oaselor in persoana Spânului de la Iași (pe care l-aș fi putut agresa cel puțin verbal la ieșirea din facultatea unde învăț, dar nu m-am coborat la nivelul său chiar daca prezenta imi provoca ceva asemanator fluturarii unui steag rosu in fata taurului), (Cre)Tinel Gheorghe, zis si umflatul care toarna prostii si care se ratoieste prin emisiuni, dar si subiectii nostri, (Anti)Gelu Visan sau Veceuan in pronuntie libera si Marcel Hoara sau, in limbajul grevistilor, HUOara. Ma rog, mai sunt si alti manipulatori de cuvant, dar am ales sa prezint pe cei mai vizibili.

Intrebarea e oarecum Shakespeariana. A fi Hoara sau a fi Visan? Aceasta e intrebarea. NU! Aceasta nu e intrebarea. Intrebarea e pe cine suportati mai mult si cine este mai marlan.

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/802713/confruntare-in-direct-intre-deputatul-pdl-gelu-visan-si-razvan-dumitrescu

Marcel HUOara se zvoneste ca este un membru in consiliile de administratie in cel putin 6 de firme de stat din minerit si energie. Este tizul lui Muia, adica Marcel MUIE-IA. A fost un copil destept de cand s-a nascut. De aceea il regasim pe tot parcursul vietii sale expert in varii domenii prin toate ministerele si guvernele. Dupa nastere s-a prostit treptat, pana s-a desteptat in PDL ca Basescu cu trecerea partidului prin deșert, pardon, m-am luat dupa Moise al lui Lazaroiu, vorbeam despre trecerea doctrinar exemplara a partidului democrat de la stanga la dreapta si desteptaciunea lui Hoara. El a fost profesor din 1995 pana in 1998 si poate acest lucru il diferentiaza pe el si discursul sau de Gelu Veceuan. Din 1998, cariera sa a luat avant ca Boeingul pe pista, ajungand director general, consilier superior de monitorizare, sef de serviciu programe economice si sociale, director dezvoltare sociala, director dialog social si pe deasupra expert dialog social. Poate de acolo i se trage dialogul sau social de la protestele din Bucuresti… Asta a fost intre 1998-2007, restul CV-ului sau plictisitor il puteti citi, daca nu va face greata personajul, pe adresa de mai jos. De aici reiese ce bine este sa fii pedelist ca sa poti fi goarna partidului si sa ai functii babane prin ministerul economiei. Injuraturile, pardon, iar am gresit, mesajele de multumire ale populatiei vor fi adresate pe saitul sau personal cu adresa de mai jos, unde puteti fi impreuna cu domnia sa impotriva ROmaniei sau pentru Romania, cum o fi pana la urma ca nu se poate face diferenta.

http://marcelhoara.ro/

Gelu Veceuan, pardon Vișan, este un mare oralitor ar partidului si parlamentar al acestuia. Din CV-ul sau apare ca singurele sale studii sunt din 2008, cand a terminat Facultatea de Stiinte Politice. Se zvoneste ca e mana dreapta a lui Berceanu, de la care a invatat ca e de dreapta sa ai freza data cu gel si parul lins, in fantasmele de Antonio Banderas de Dambovita. Reputatia de Antonio Banderas vine poate de la perioada 1988-1993, cand a fost pedagog la liceul unde preda Berceanu si a fost un pedagog eminent al caminului patronand orgiile si chefurile din camin. A fost scapat de parnaie de Emil Constantinescu si Mugur Isarescu, acest vajnic  om de seama al societatii doar nu era sa se transforme in Geta puscariei! A fost si consilier judetean in Dolj in perioada 2000-2008, de unde probabil consilia interlopii Craiovei sau le promova interesele. In afara de scurta viata a firmei sale Virevi, din 1993-1995, toata viata sa este legata de partid si de stat. De aceea el este trimis la televiziunile mogulilor de unde cearta pe toata lumea, absolvind de ORICE vina partidul pe care il slujeste. Este limbut, agasant si te implora sa ii pocesti fata. Este un Spanu mai calm, dar mai enervant si face toti banii sa il injuri pe strada sau oriunde ai ocazia, dar trebuie sa fii pregatit sa nu il ataci fizic sau sa te ia prin surprindere aroganta si tupeul sau. Fiind din raiul infractorilor, judetul Dolj, e posibil sa aiba legaturi cu lume interlopa. Oricum cu lumea interlopa oficiala are legatura prin afilierea la PDL inca din 1994.

Advertisements

One thought on “Hoară sau Vișan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s