Blocada asupra Gaza si umanismul zionist sau cum sa sabotezi o flota umanitara

Iata si a doua mea postare pe `glob` sau pe `bloc`, ma rog… o apostare pe net, in fine, ati inteles edeea. Toata lumea se astepta sa abordez niste subiecte ieftine si cineva caruia i-am promis o anumita postare cu un subiect precis astepta acel subiect postat. Va veni si acela. Acum avem cestiuni arzatoare la ordinea zilei. Nu stiu cati de pe la noi, inclusiv televiziunile si ziarele (sau poate au auzit, dar sunt platiti sa taca!), stiu despre subiectul acesta. Adica despre ocuparea Palestinei, care pana la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial a fost colonie britanica cu populatie majoritar araba. Ce s-a intamplat in pregatirea evenimentelor ulterioare si dupa aceea ramane sa detaliez in alt articol. Ma rezum doar la postarea unui filmulet aici despre istoricul zonei. In continuare, pentru ca lectura sa fie mai aerisita, voi posta si niste filme pentru a ne face o imagine asupra zonei. Stiu ca articolul nu va iesi bine, deoarece operez cu date mediate si incomplete. Dar cel putin mi-am facut datoria umanitara de a informa asupra lucrurilor care se intampla in timp ce noi ne uitam la telenovele, mergem la `mall`, ne distram la maxim si asa mai departe. Doar cateva reflectii. Voi incepe si prin prezentarea unor albume foto prin care sa se vada amploarea dezastrului.

youtube=http://www.youtube.com/watch?v=n3bxj1uvDXU

http://www.facebook.com/media/albums/?id=183886825420

In iunie 2007 Israelul a instaurat blocada asupra Fasiei Gaza. Zona a ramas izolata de restul lumii, palestinienii neavand voie sa circule in Israel sau pe mare. Pentru ca accesul a fost restrictionat, acolo nu se poate face comert, nu se pot aduce materiale de constructie, mancare si altele. Clamand ca Hamas si Fatah sunt organizatii teroriste si uitand ca IDF (Israeli Defence Forces) face ceva asemanator asupra populatiei palestiniene (oare ce se cheama interventia armata, cu tancurile din dotare, asupra unor copii care arunca pietre asupra trupelor care patruleaza pe langa casele lor?).

Imaginea clasica a zonei  si necenzurata de media corupta este aceea a unui copil in fata unui tanc israelian, aruncand pietre spre el, deci un copil palestinian care se lupta cu pietre impotriva unui tanc. Revenind la blocada, multe grupuri umanitare, desigur nu ONG-uri create cu scopul de a sustine niste cauze de multe ori tembele si prin care se sifoneaza bani de la si catre marii mahari, care simpatizeaza cu nedreptatile. Desigur, fara sa generalizez, pentru ca de multe ori sunt ONG-uri care sunt pe deplin constienti si ajuta la cauzele umanitare. Spre exemplu, la o flotila umanitara au participat 22 de asemenea organizatii, deci sa nu aruncam in toti la gramada. Printre aceste actiuni s-a aflat si vasul sub pavilion moldovenesc care in 2009, avand un echipaj multinational, in majoritate turc, a spart blocada si a reusit sa intre in apele teritoriale, de aici nu mai stiu istoricul. Ce este sigur e ca jidanii au ucis 9 membri ai echipajului, impuscandu-i in cap de la distanta mica si au ranit alte persoane. Care a fost vina acestor persoane omorate si carora le-a fost asediat vasul de catre forte speciale deplasate cu elicopterul si vase de razboi? Pai acei oameni transportau ajutoare `periculoase` care ajutau `teroristii` cum ar fi: echipamente medicale, haine, rechizite, mancare, etc. Cam terorist, nu? Pai cum sa le dai unor oameni asediati, terorizati zilnic de patrule IDF cu arme de foc in mana (de ultima generatie, venite de la cei mai periculosi bancheri ai lumii: familia Rothschild), stramutati, locuintele lor daramate (asta e in West bank, la frontiera cu Iordania) pentru a construi jidanii case de lux pentru imigranti si cazinouri, provocand multa suferinta in randul Palestinienilor? Se pot scrie pagini intregi despre asa ceva, dar cei care ar trebui refuza sa o faca. De ce? Pai cine sponsorizeaza toate trusturile de presa? Reuters e fondat de Rothchild, marile corporatii din SUA sunt detinute in maxim 3-4 corporatii gigant, avand in componenta o serie de televiziuni mari. O parte din televiziunile din SUA sunt detinute de guvern sau de catre niste `afaceristi` cu interese economice in petrol si in domenii conexe care includ ceea ce face politica externa de la inceputul secolului 20: sa starneasca razboaie, dupa care sa traga profitul economic, geopolitic si de dominare a planetei sau a unor zone.

Ca sa nu mai divagam mult, pe langa subiect, trebuie sa spunem ca zilele trecute s-au pregatit niste irlandezi cu inima mare pentru o noua flotila umanitara. Seara trecuta au postat pe facebook ca au fost sabotati de catre Israel, motivele urmand a fi facute publice in conferinta de presa azi la ora 11, in fata hotelului Buswells din Dublin. Se pare ca ar fi ceva legat de sabotarea navei MV Saorse de catre niste scufundatori, dar nu e nimic sigur. Vom astepta sa vedem.

In iunie 22, se pregatea o flotila umanitara la Bilbao, Spania, care avea in componenta 10 vapoare si 1000 activisti din 20 de tari. Din motive de securitate data nu a fost anuntata, deoarece Israelul este foarte agresiv si ameninta sau incearca doar sa influenteze tarile mediteraneene sa nu permita acceptul.

Stirea completa o gasiti aici:

http://www.international.to/index.php?option=com_content&view=article&id=1299:second-humanitarian-flotilla-prepares-to-sail-for-gaza&catid=80:politics

Reactia unor extremisti sionisti (ce pacat ca doar arabii care nu au alta solutie de aparare sunt numiti asa…) pe toate retelele de socializare si chiar prin presa a cauzat si actiunea unor foarte putini jurnalisti si alte clase sociale evreiesti sa reactioneze la xenofobia intretinuta de marile canale (la propriu) de media. Acei extremisti zionisti instiga la oprirea cu ORICE mijloace a flotilei care transporta ajutor umanitar, blocarea activistilor care nu si-au pierdut umanitatea de pe facebook (asa am ajuns sa cunosc multi activisti canadieni, irlandezi, etc.) si crearea unei divizii de securitate pentru internet care sa `modereze` mesajele propalestiniene, eventual o mica cenzura, dar ce mai conteaza asta pe langa sutele de mii de palestinieni (majoritatea copii!) asasinati de catre IDF?

Reactia meritorie a unui Gilad Atzmon, muzician jidan (denumirea nu e xenofoba ci doar arhaica), este urmatoarea:

http://www.redress.cc/palestine/gatzmon20100528

Nu stiu sa spun decat ceea ce este mediat prin internet si prin unele agentii de presa sau televiziuni care nu sunt partenere in crime cu acesti imigranti ilegitimi khazari (veniti din estul Europei in marea lor majoritate, dar au fost si din alte tari, arabii palestinieni fiind singurii care au locuit de secole acolo, fiind stramutati si terorizati astazi). Pe internet circula filmari ale crimelor comise de catre acestia, poze cu creieri imprastiati, copii ucisi, rachete care distrug locuintele unor familii palestiniene, batai aplicate de oameni inarmati (IDF) unor copii sau femeilor. Stiu ca Torah si Talmudul vorbesc despre Goyimi ca despre animale care sunt inferioare si ei le pot ucide fara a avea vreo vina. Despre Palestina si despre masacrele care depasesc cenzura draconica si o conspiratie a tacerii de-a dreptul criminala, voi mai vorbi in alte postari. Noam Chomsky, lingvistul revolutionar si disident american activist pentru drepturile omului si luptator aprig impotriva razboiului si a consecintelor sale, a vorbit despre Gaza si despre Palestina ca intreg in termeni de epurare etnica si genocid. Acesta afirma ca nu indraznesc sa ii spuna asa, dar ca asta se incearca si ii mai tin in viata doar pentru a nu fi acuzati de opinia publica internationala.

Avem si niste evrei care isi spun parerea:

Sper ca nu am plictisit pe nimeni si ca nu mi-am batut joc de un articol care merita toata atentia.

Cu bine si sa ne auzim sanatosi si altadata,

Damian Radu, lunaticul preocupat de `chestii` neimportante

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s